• Laboratory glassware washer Smart-1

    Mesin cuci gelas laboratorium Smart-1

    Deskripsi Produk Cerdas-1: Mesin cuci kaca laboratorium Smart-1, Bisa disambungake karo banyu keran & banyu murni. Proses standar yaiku nggunakake toya & deterjen kanggo umbah-umbah, banjur nggunakake siram banyu Murni, bakal menehi efek reresik sing gampang lan cepet. Yen sampeyan duwe syarat pangatusan kanggo piranti sing wis diresiki, pilih Smart-F1. Data Parameter Fungsional Data Dhasar Model Smart-1 Model Smart-1 Power Supply 220V / 380V Pompa Peristaltik ≥2 Material Inner Chambe ...
  • Laboratory glassware washer with hot air drying function Smart-F1

    Mesin cuci kaca laboratorium kanthi fungsi pangatusan udara panas Smart-F1

    Deskripsi Produk: Mesin cuci kaca Laboratorium Smart-F1 , Bisa dihubungake karo banyu keran & banyu murni. Proses standar yaiku nggunakake toya & deterjen kanggo umbah-umbah, banjur nggunakake siram banyu Murni, bakal menehi efek reresik sing gampang lan cepet. Yen sampeyan duwe syarat pangatusan kanggo piranti sing wis diresiki, pilih Smart-F1. Dhasar Parameter Fungsional Data Model Smart-F1 Model Smart-F1 Power Supply 220V / 380V Pompa Peristaltik ≥2 Kamar Batin Bahan 316L ...