Mesin cuci kaca laboratorium kanthi ngawasi konduktivitas fungsi EcoDry

Katrangan singkat:

Model: Aurora-2

Mesin cuci kaca laboratorium kanthi fungsi EcoDry

Tingkat dobel, pas kanggo injeksi lan non injeksi

Pipet per siklus [nomer] 238

Efisien nggunakake pompa pemanas kacepetan sing beda-beda

Keamanan liwat ngawasi - ngumbah tekanan lan ngawasi lengen semprotan

Dhukungan pangatusan sing gampang - EcoDry


Detail Produk

Tag Produk

Otomatis Mesin Cuci Kaca Gelas Laboratorium

Lingkup aplikasi

Mesin cuci otomatis, digunakake ing panganan, pertanian, farmasi, kehutanan, lingkungan, tes produk pertanian, kewan laboratorium lan lapangan liyane sing gegandhengan kanggo nyedhiyakake solusi pembersih gelas. Digunakake kanggo ngresiki lan ngeringake flask Erlenmeyer, flasks, flask volumetrik, pipet, botol injeksi, piring petri, lsp.

Makna reresik otomatis

1. Bisa distandardisasi kanggo ngresiki supaya asil reresik seragam lan nyuda kahanan sing durung mesthi ing operasi manungsa.

2. Gampang diverifikasi lan nyimpen cathetan supaya gampang dilacak.

3. Nyuda resiko staf lan supaya ora cilaka utawa infeksi sajrone ngresiki manual.

4. Reresik, disinfeksi lan rampung kanthi otomatis, nyuda peralatan lan tenaga kerja, ngirit biaya

Inovasi Teknologi: Teknologi mbukak lan nutup otomatis otomatis:

Nalika lawang tekan posisi tartamtu, mesin cuci kanthi otomatis bakal ngakoni ide nutup pelanggan. Gesper lawang kanthi otomatis ditutup sawise nyambungake karo gesper posisi tanpa push manual.

Bukaan lawang otomatis: Yen wis diresiki, gesper posisi lawang bakal dibukak kanthi otomatis, lan lawang disurung menyang posisi sing wis ditemtokake. Sawise lawang dibukak, gesper posisi kanthi otomatis bali, sing mbantu adhem peralatan lan garing kanthi otomatis sawise diresiki.

Aurora-2

Pentinge:

1: Kunci lawang kanthi otomatis kanthi gaya nutup terus

2: Luwih Standar tinimbang nutup manual

3: Ora usah nutup lawang kanthi manual

4: Cedhak tinimbang nutup manual, luwih aman kanggo reresik suhu dhuwur sajrone ngresiki lan nyegah kebocoran banyu

Resik kebersihan

1. Pompa sirkulasi efisiensi tinggi ing Swedia, tekanan reresik stabil lan andal;

2. Miturut prinsip mekanik cairan, posisi reresik dirancang kanggo njaga kebersihan saben barang;

3. Desain optimisasi lengen semprotan rotary saka nozel tutuk sing rata kanggo mesthekake yen semprotan 360° tanpa jangkoan sudut mati;

4. Cuci sisih sisih kolom kanthi miring kanggo mesthekake yen tembok njero prau 360° diresiki;

5. Dhuwur sing bisa disetel supaya bisa ngresiki efektif ukuran kapal sing beda-beda;

6. Kontrol suhu banyu dobel kanggo mesthekake kabeh suhu banyu reresik;

7. Deterjen bisa disetel lan ditambah kanthi otomatis;

Manajemen operasi

1.Cuci fungsi tundha Start: Instrumen kasebut dilengkapi fungsi wiwitan & janjian wektu wiwitan kanggo nambah efisiensi kerja pelanggan;

2. Tampilan warna modul OLED, madhangi dhiri, kontras dhuwur, ora ana watesan amba ndeleng

4.3 manajemen tembung sandhi level, sing bisa nggunakake panggunaan macem-macem hak manajemen;

5. Diagnosis kesalahan awake dhewe lan swara, pituduh teks;

6. Reresik fungsi panyimpenan otomatis data (opsional);

7. Fungsi ekspor data reresik USB (opsional);

8. Fungsi pencetakan data printer mikro (opsional)

 

Mesin cuci kaca otomatis - asas

Pemanasan banyu, tambah deterjen, lan gunakake pompa sirkulasi kanggo mlebu pipo keranjang profesional kanggo ngumbah permukaan njero kapal. uga ana tangan ndhuwur lan ngisor semprotan ing kamar reresik instrumen, sing bisa ngresiki permukaan ndhuwur lan ngisor kapal.

 

ad

Spesifikasi:

Dhata Dhasar Parameter Fungsional
Model Aurora-2 Model Aurora-2
Pasokan Daya 220V / 380V Lawang otomatis ITL Nggih
Materi Kamar Batin 316L / Shell 304 Modul ICA Nggih
Total Daya 5KW / 10KW Pompa Peristaltik 2
Daya Heating 4KW / 9KW Unit Kondensasi Nggih
Daya Pangatusan N / A Program Khusus Nggih
Ngumbah Temp. 50-93 Layar OLED Nggih
Volume Kamar Cuci 198L RS232 Printing Interface Nggih
Prosedur Reresik 35 Ngawasi Konduktivitas Pilihan
Jumlah Lapisan Reresik 2 dish Piring petri 3 lapis) Internet samubarang Pilihan
Tingkat Ngumbah Pump 0-600L / menit Ukuran(H * W * D)mm 995×617×765mm
Bobot 135kg Ukuran rongga batin (H * W * D) mm 660 * 540 * 550 mm 

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita