• Laboratory glassware washer with conductivity monitoring EcoDry function

    Mesin cuci kaca laboratorium kanthi ngawasi konduktivitas fungsi EcoDry

    Model: Aurora-2

    Mesin cuci kaca laboratorium kanthi fungsi EcoDry

    Tingkat dobel, pas kanggo injeksi lan non injeksi

    Pipet per siklus [nomer] 238

    Efisien nggunakake pompa pemanas kacepetan sing beda-beda

    Keamanan liwat ngawasi - ngumbah tekanan lan ngawasi lengen semprotan

    Dhukungan pangatusan sing gampang - EcoDry

  • Laboratory washer with liquid dispensing hot air drying function

    Mesin cuci laboratorium kanthi fungsi pengeringan udara panas sing cair

    Model: Aruora-F2

    Mesin cuci kaca laboratorium kanthi fungsi pangatusan hawa panas

    LevelTingkat kaping pindho, pas karo injeksi lan non injeksi flask Laboratory per siklus [nomer] 144

    ■ Efisien nggunakake pompa pemanas kecepatan sing beda-beda

    ■Keselamatan liwat ngawasi - ngumbah tekanan lan ngawasi lengen semprotan

    ■ Pangatusan hawa panas sing efisien