Mesin cuci Benchtop kanthi teknologi mbukak lan nutup lawang kanthi otomatis

Katrangan singkat:

Model: Wayahe

Mesin Cuci Benchtop

Siji level, pas kanggo injeksi lan non injeksi

Botol conto saben siklus [nomer] 238

Efisien nggunakake pompa pemanas kacepetan sing beda-beda

Keamanan liwat ngawasi - ngumbah tekanan lan ngawasi lengen semprotan

Dhukungan pangatusan sing gampang - EcoDry


Detail Produk

Tag Produk

Mesin cuci Benchtop

Lingkup aplikasi

Mesin cuci otomatis, digunakake ing panganan, pertanian, farmasi, kehutanan, lingkungan, tes produk pertanian, kewan laboratorium lan lapangan liyane sing gegandhengan kanggo nyedhiyakake solusi pembersih gelas. Digunakake kanggo ngresiki lan ngeringake flask Erlenmeyer, flasks, flask volumetrik, pipet, botol injeksi, piring petri, lsp.

Makna reresik otomatis

1. Bisa distandardisasi kanggo ngresiki supaya asil reresik seragam lan nyuda kahanan sing durung mesthi ing operasi manungsa.

2. Gampang diverifikasi lan nyimpen cathetan supaya gampang dilacak.

3. Nyuda resiko staf lan supaya ora cilaka utawa infeksi sajrone ngresiki manual.

4. Reresik, disinfeksi lan rampung kanthi otomatis, nyuda peralatan lan tenaga kerja, ngirit biaya

Inovasi Teknologi —- Sistem monitoring konduktivitas internal, ngawasi konduktivitas lengkap

Sajrone proses reresik, konduktivitas banyu umbah-umbah dipantau ing saindhenging, utamane ngawasi konduktivitas banyu mbilas. Bisa ngerteni karesikan piranti reresik. Sawise nyetel konduktivitas mbilas banyu murni, instrumen mbilas kanthi otomatis bakal ndeteksi lan maca sawise listrik Yen konduktivitas banyu mbilas ngluwihi rega sing kita atur, sistem kanthi otomatis bakal nambah mbilas, ngrekam lan nyimpen liwat chip internal , utawa sampeyan bisa nyithak langsung liwat printer.

Pentinge:

1; Pantau kemurnian banyu sajrone ngresiki.

2; Instrumen kasebut kanthi otomatis ngrekam lan ngirit konduktivitas banyu mbilas, data bisa dilacak.

3; Efek reresik jaminan.

           

Resik kebersihan

1. Pompa sirkulasi efisiensi tinggi ing Swedia, tekanan reresik stabil lan andal;

2. Miturut prinsip mekanik cairan, posisi reresik dirancang kanggo njaga kebersihan saben barang;

3. Desain optimisasi lengen semprotan rotary saka nozel tutuk sing rata kanggo mesthekake yen semprotan 360° tanpa jangkoan sudut mati;

4. Cuci sisih sisih kolom kanthi miring kanggo mesthekake yen tembok njero prau 360° diresiki;

5. Dhuwur sing bisa disetel supaya bisa ngresiki efektif ukuran kapal sing beda-beda;

6. Kontrol suhu banyu dobel kanggo mesthekake kabeh suhu banyu reresik;

7. Deterjen bisa disetel lan ditambah kanthi otomatis;

Manajemen operasi

1.Cuci fungsi tundha Start: Instrumen kasebut dilengkapi fungsi wiwitan & janjian wektu wiwitan kanggo nambah efisiensi kerja pelanggan;

2. Tampilan warna modul OLED, madhangi dhiri, kontras dhuwur, ora ana watesan amba ndeleng
3. manajemen tembung sandhi level, sing bisa nggunakake panggunaan macem-macem hak manajemen;
4. Diagnosis kesalahan awake dhewe lan swara, pituduh teks;
5. Reresik fungsi panyimpenan otomatis data (opsional);
6. Fungsi ekspor data reresik USB (opsional);
7. Fungsi pencetakan data printer mikro (opsional)

 

Mesin cuci kaca otomatis - asas

Pemanasan banyu, tambah deterjen, lan gunakake pompa sirkulasi kanggo mlebu pipo keranjang profesional kanggo ngumbah permukaan njero kapal. uga ana tangan ndhuwur lan ngisor semprotan ing kamar reresik instrumen, sing bisa ngresiki permukaan ndhuwur lan ngisor kapal.

ad

Keterangan Produk:

Mesin cuci laboratorium Moment-1 / F1 bisa dipasang ing meja laboratorium, bisa disambungake karo banyu keran & banyu murni. Proses standar yaiku nggunakake toya & deterjen kanggo umbah-umbah, banjur nggunakake siram banyu Murni, bakal menehi efek reresik sing gampang lan cepet. Yen sampeyan duwe syarat pangatusan kanggo piranti sing wis diresiki, pilih Moment-F1.

 

Dhata Dhasar

Parameter Fungsional 

Model Wayahe-1 Wayahe-F1 Model Wayahe-1 Wayahe-F1
Pasokan Daya 220V / 380V 220V / 380V Lawang otomatis ITL Nggih Nggih
Materi Kamar Batin 316L / Shell 304 Kamar Batin 316L / Shell 304 Modul ICA Nggih Nggih
Total Daya 5KW / 10KW 7KW / 12KW Pompa Peristaltik 2 2
Daya Heating 4KW / 9KW 4KW / 9KW Unit Kondensasi Nggih Nggih
Daya Pangatusan N / A 2KW Program Khusus Nggih Nggih
Ngumbah Temp. 50-93 50-93 Layar OLED Nggih Nggih
Volume Kamar Cuci 126L 126L RS232 Printing Interface Nggih Nggih
Prosedur Reresik 35 35 Ngawasi Konduktivitas Pilihan Pilihan 
Jumlah Lapisan Reresik 1 1 Internet samubarang Pilihan Pilihan
Tingkat Ngumbah Pump 320L / mnt 320L / mnt Ukuran (H * W * D) mm 680×617×765mm 680×617×765mm
Bobot 100KG 100KG Ukuran rongga batin (H * W * D) mm 402 * 540 * 550mm 402 * 540 * 550mm

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk