• Laboratory glassware washer with conductivity monitoring EcoDry function

    Mesin cuci kaca laboratorium kanthi ngawasi konduktivitas fungsi EcoDry

    Model: Aurora-2

    Mesin cuci kaca laboratorium kanthi fungsi EcoDry

    Tingkat dobel, pas kanggo injeksi lan non injeksi

    Pipet per siklus [nomer] 238

    Efisien nggunakake pompa pemanas kacepetan sing beda-beda

    Keamanan liwat ngawasi - ngumbah tekanan lan ngawasi lengen semprotan

    Dhukungan pangatusan sing gampang - EcoDry

  • Benchtop washer with automatic opening and closing door technology

    Mesin cuci Benchtop kanthi teknologi mbukak lan nutup lawang kanthi otomatis

    Model: Wayahe

    Mesin Cuci Benchtop

    Siji level, pas kanggo injeksi lan non injeksi

    Botol conto saben siklus [nomer] 238

    Efisien nggunakake pompa pemanas kacepetan sing beda-beda

    Keamanan liwat ngawasi - ngumbah tekanan lan ngawasi lengen semprotan

    Dhukungan pangatusan sing gampang - EcoDry

  • Undercounter FlaskScrubber Glassware Washer with Viewing Window and Light

    Undercounter FlaskScrubber Glassware Washer kanthi Ndeleng Window lan Lampu

    Model: Kamulyan-2

    Mesin Cuci Undercounter

    Tingkat dobel, pas kanggo injeksi lan non injeksi

    Botol conto saben siklus [nomer] 476

    Efisien nggunakake pompa pemanas kacepetan sing beda-beda

    Keamanan liwat ngawasi - ngumbah tekanan lan ngawasi lengen semprotan

    Dhukungan pangatusan sing gampang - EcoDry

  • Three levels glassware washer with Modular basket design & oil resistant seals

    Telung level mesin cuci kaca kanthi desain keranjang Modular & segel tahan minyak

    Model: Flash-F1

    Mesin cuci kaca laboratorium kanthi fungsi pangatusan hawa panas

    ■Telu level, pas kanggo injeksi lan non injeksi bokor conto saben siklus [nomer] 714

    ■ Efisien nggunakake pompa pemanas kecepatan sing beda-beda

    ■Keselamatan liwat ngawasi - ngumbah tekanan lan ngawasi lengen semprotan

    ■ Pangatusan hawa panas sing efisien

  • Laboratory glassware washer Smart-1

    Mesin cuci gelas laboratorium Smart-1

    Deskripsi Produk Cerdas-1: Mesin cuci kaca laboratorium Smart-1, Bisa disambungake karo banyu keran & banyu murni. Proses standar yaiku nggunakake toya & deterjen kanggo umbah-umbah, banjur nggunakake siram banyu Murni, bakal menehi efek reresik sing gampang lan cepet. Yen sampeyan duwe syarat pangatusan kanggo piranti sing wis diresiki, pilih Smart-F1. Data Parameter Fungsional Data Dhasar Model Smart-1 Model Smart-1 Power Supply 220V / 380V Pompa Peristaltik ≥2 Material Inner Chambe ...
  • Laboratory glassware washer with hot air drying function Smart-F1

    Mesin cuci kaca laboratorium kanthi fungsi pangatusan udara panas Smart-F1

    Deskripsi Produk: Mesin cuci kaca Laboratorium Smart-F1 , Bisa dihubungake karo banyu keran & banyu murni. Proses standar yaiku nggunakake toya & deterjen kanggo umbah-umbah, banjur nggunakake siram banyu Murni, bakal menehi efek reresik sing gampang lan cepet. Yen sampeyan duwe syarat pangatusan kanggo piranti sing wis diresiki, pilih Smart-F1. Dhasar Parameter Fungsional Data Model Smart-F1 Model Smart-F1 Power Supply 220V / 380V Pompa Peristaltik ≥2 Kamar Batin Bahan 316L ...
  • Laboratory washer with liquid dispensing hot air drying function

    Mesin cuci laboratorium kanthi fungsi pengeringan udara panas sing cair

    Model: Aruora-F2

    Mesin cuci kaca laboratorium kanthi fungsi pangatusan hawa panas

    LevelTingkat kaping pindho, pas karo injeksi lan non injeksi flask Laboratory per siklus [nomer] 144

    ■ Efisien nggunakake pompa pemanas kecepatan sing beda-beda

    ■Keselamatan liwat ngawasi - ngumbah tekanan lan ngawasi lengen semprotan

    ■ Pangatusan hawa panas sing efisien

  • Laboratory washer with two doors can open in clean and non-clean areas

    Mesin cuci laboratorium kanthi rong lawang bisa dibukak ing wilayah sing resik lan ora resik

    Model: Rising-F1

    Mesin cuci kaca laboratorium kanthi fungsi pangatusan hawa panas

    ■1-5 level, pas kanggo injeksi lan non injeksi

    ■ Efisien nggunakake pompa pemanas kecepatan sing beda-beda

    ■Keselamatan liwat ngawasi - ngumbah tekanan lan ngawasi lengen semprotan

    ■ Pangatusan hawa panas sing efisien