FITUR

MESIN

Produk

XPZ duwe tim profesional kanthi pengalaman akeh babagan riset lan pangembangan. Kita minangka pemasok utama kanggo pejabat inspeksi Cina lan perusahaan kimia, sauntara kuwi, merek XPZ wis sumebar ing pirang-pirang negara liyane, kayata India, Inggris, Rusia, Korea Selatan, Uganda, Filipina dll.

XPZ possesses a professional team with abundant experience in research and development. We are the main supplier to Chinese inspection authorities and chemical enterprises, meanwhile, XPZ brand has been spread to many other countries, like India, UK, Russia, South Korea, Uganda, the Philippines etc..

XPZ, nyetel standar industri anyar.

Karo Kowe SAKTI LANGSUNG.

Saka milih lan ngatur sisih tengen
mesin kanggo proyek sampeyan supaya ngewangi sampeyan tuku sing ngasilake bathi sing nyata.

MISI

PERNYATAAN

XPZ minangka pabrik mesin cuci kaca gelas laboratorium, dununge ing Hangzhou China. XPZ khusus kanggo riset, produksi lan perdagangan mesin cuci kaca otomatis sing ditrapake kanggo panganan, medis, inspeksi lingkungan, analisis kimia lan kéwan laboratorium ..

bubar

PAWARTA

  • Laboratorium duwe modul anyar, ora perlu wedi dadi akeh tabung utawa pipet

    Babagan sing paling umum ing laboratorium mesthine macem-macem kapal eksperimen. Botol lan komplong, spesifikasi sing beda, lan macem-macem panggunaan asring nggawe staf reresik rugi. Utamane ngresiki pipet lan tabung uji ing gelas mesthi nggawe wong ngati-ati. Wiwit akeh pegawe ...

  • Elinga babagan panggunaan gelas laboratorium, apa sing ora sampeyan anggep

    Ding, ding, bang, nyuwil siji liyane, lan iki minangka salah sawijining alat sing paling dikenal ing laboratorium, gelas. Cara ngresiki gelas lan cara garing. Ana akeh sing kudu digatekake sajrone digunakake, sampeyan ngerti? Panganggone gelas umum (I) Pipet 1. Klasifikasi: Pipa tandhane ...

  • Apa asil eksperimen mesthi ora akurat? Kuncine yaiku nindakake perkara kasebut kanthi becik

    Kanthi pangembangan ekonomi lan masyarakat, kanggo nyukupi macem-macem kebutuhan, mula industri utawa lapangan kayata CDC, pengujian panganan, perusahaan farmasi, lembaga riset ilmiah, perlindungan lingkungan ekologis, sistem banyu, sistem petrokimia, sistem pasokan listrik, lan liya-liyane. ...

  • Epidemi virus coronavirus terus nyebar, luwih akeh institusi laboratorium medis wiwit nggunakake mesin cuci laboratorium otomatis.

    Epidemi penyakit sing pecah ing musim semi taun 2020 dadi ancaman tumrap kesehatan kabeh manungsa. Novel wabah Coronavirus nyebabake luwih saka 6 yuta infeksi ing saindenging jagad. Luwih saka 300.000 wong wis tilar donya, lan akeh ahli ora yakin manawa epidemi kasebut bakal rampung ...

  • Kepiye instrumen laboratorium kudu diresiki

    Pangguna kudu ngerti manawa perawatan lan pangopènan instrumen minangka katrampilan dhasar. Amarga pangopènan instrumen sing apik, ana gandhengane karo tingkat utuh instrumen, tingkat panggunaan lan tingkat keberhasilan piwulang eksperimen, lsp. Mula, ngilangi debu lan ngresiki minangka sorotan instr ...