Warta Industri

  • How should laboratory instruments be cleaned

    Kepiye instrumen laboratorium kudu diresiki

    Pangguna kudu ngerti manawa perawatan lan pangopènan instrumen minangka katrampilan dhasar. Amarga pangopènan instrumen sing apik, ana gandhengane karo tingkat utuh instrumen, tingkat panggunaan lan tingkat keberhasilan piwulang eksperimen, lsp. Mula, ngilangi debu lan ngresiki minangka sorotan instr ...
    Waca liyane
  • Factors affecting the cleaning of laboratory utensils

    Faktor sing nyebabake reresik peralatan laboratorium

    Saiki, ana macem-macem cara ngresiki gelas ing laboratorium, ngumbah tangan, ngumbah ultrasonik, mesin cuci semi otomatis, lan mesin cuci kaca otomatis. Nanging, kebersihan reresik mesthi nemtokake akurasi eksperimen sabanjure utawa uga sukses exp ...
    Waca liyane