Babagan Kita

Babagan Kita

abous-us

Sapa kita

XPZ minangka pabrik mesin cuci kaca gelas laboratorium, dununge ing kutha Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China. XPZ spesialisasi ing riset, produksi lan perdagangan mesin cuci kaca otomatis sing ditrapake kanggo Bio-pharma, Kesehatan medis, lingkungan inspeksi Kualitas, ngawasi panganan, lan bidang petrokimia.

Perusahaan kita diwiwiti saka crita sing kedadeyan ing sekitar pangadeg kasebut. Sepuh pangadege makarya ing laboratorium minangka tukang ngresiki. Dheweke tanggung jawab ngresiki manual kanggo kabeh jinis gelas. Dheweke nemokake manawa ketidakstabilan reresik manual asring nyebabake asil eksperimen, lan proses reresik lan pembersihan jangka panjang uga nyebabake kesehatan fisik. Pendhiri percaya manawa reresik beresiko kasebut kudu dilakoni ing njero rongga tertutup kanggo njaga keamanan wong sing luwih resik. Banjur Piranti sederhana metu. Ing taun 2012, amarga ilmu lan riset babagan lapangan reresik dadi luwih jero, panjaluk profesional luwih akeh diwenehake marang para pangadeg lan mitra. Ing 2014, XPZ duwe mesin cuci gelas generasi pertama.

Pangembangan

Kanthi pangembangan kasebut, kita dadi tim profesional sing duwe kemampuan pangembangan inovasi ing laboratorium, perawatan medis, elektronik, lapangan kebersihan industri, lan terus-terusan nggatekake standar lan instrumen anyar babagan panganan, lingkungan, farmasi, deteksi elektronik, XPZ wis setya kanggo mbantu ngrampungake kabeh jinis masalah reresik. Kita minangka pemasok utama kanggo pejabat inspeksi Cina lan perusahaan kimia, sauntara kuwi, merek XPZ wis nyebar menyang pirang-pirang negara liyane, kayata India, Inggris, Rusia, Korea Selatan, Uganda, Filipina dll., XPZ nyedhiyakake solusi integral adhedhasar permintaan khusus , kalebu pilihan produk, instalasi lan ngoperasikake latihan lsp.

Future

Kita bakal nglumpukake luwih akeh perusahaan kanggo nyedhiyakake produk inovatif kanthi kualitas apik lan layanan sing apik, kanggo njaga kekancan jangka panjang.

dadaaa

Pabrik

factory (3)
factory (2)
factory (1)

Sertifikat