Mesin cuci laboratorium kanthi fungsi pengeringan udara panas sing cair

Katrangan singkat:

Model: Aruora-F2

Mesin cuci kaca laboratorium kanthi fungsi pangatusan hawa panas

LevelTingkat kaping pindho, pas karo injeksi lan non injeksi flask Laboratory per siklus [nomer] 144

■ Efisien nggunakake pompa pemanas kecepatan sing beda-beda

■Keselamatan liwat ngawasi - ngumbah tekanan lan ngawasi lengen semprotan

■ Pangatusan hawa panas sing efisien


Detail Produk

Tag Produk

Mesin cuci laboratorium kanthi fungsi pengeringan udara panas sing cair

Rincian Produk

Ringkesan

Rincian Cepet

Jeneng: XPZ Nomer Model: Aurora-F2
Papan Asal: Hangzhou, China Konsumsi Daya Sakabèhé: 7KW utawa 12KW
Volume Kamar Cuci: 198L Bahan: Kamar Batin 316L / Shell 304
Konsumsi Banyu / Siklus: 16L Pemanasan Air-Konsumsi Daya: 4KW utawa 9KW
Ukuran Mesin Cuci (W * D * H) mm: 660 * 540 * 550mm Ukuran Eksternal (H * W * D) mm: 995 * 930 * 765mm
Bobot Kasar (kg): 185kg    

Kemasan & Pengiriman

Rincian Paket Paket Kayu

Pelabuhan            Shanghai

Mesin Cuci Kaca otomatis

 Aurora-F2(2)

Fitur:

1. Bisa distandardisasi kanggo ngresiki supaya asil reresik seragam lan nyuda kahanan sing durung mesthi ing operasi manungsa.

2. Gampang diverifikasi lan nyimpen cathetan supaya gampang dilacak.

3. Nyuda resiko staf lan supaya ora cilaka utawa infeksi sajrone ngresiki manual.

4. Reresik, disinfeksi, pangatusan lan otomatis rampung, nyuda peralatan lan input tenaga kerja, ngirit biaya

——- Tata cara ngumbah normal

Pra-ngumbah → ngumbah nganggo deterjen Alkaline ing sangisoré 80 ° C → mbilas nganggo deterjen asam → mbilas nganggo banyu keran → bilas nganggo banyu murni → bilas nganggo banyu murni ing sangisoré 75 ° C → pangatusan

Inovasi Teknologi: Sistem pangenalan keranjang lan pangaturan volume banyu kanthi otomatis

Aurora-F2

Fitur sistem pangenal basket

Ngirit banyu       Ngirit deterjen

Nambah efisiensi reresik    Ngirit biaya reresik

Diitung miturut reresik standar: saben-saben bisa ngirit banyu keran 12L, deterjen alkalin 36 ml, netralake asam 18 ml, lan ngirit 6 menit nalika reresik.

 

Pangatusan cekap

1. Ing sistem pangatusan situ

2. Filter efisiensi tinggi HEPA internal kanggo njaga kebersihan udara garing;

3. Nyinkronake pipa sirkulasi banyu pangatusan kanggo ngindhari kontaminasi pipa sistem pembersih;

4. Kontrol suhu dobel kanggo mesthekake suhu pangatusan;

Manajemen operasi

1.Cuci fungsi tundha Start: Instrumen kasebut dilengkapi fungsi wiwitan & janjian wektu wiwitan kanggo nambah efisiensi kerja pelanggan;

2. Tampilan warna modul OLED, madhangi dhiri, kontras dhuwur, ora ana watesan amba ndeleng

4.3 manajemen tembung sandhi level, sing bisa nggunakake panggunaan macem-macem hak manajemen;

5. Diagnosis kesalahan awake dhewe lan swara, pituduh teks;

6. Reresik fungsi panyimpenan otomatis data (opsional);

7. Fungsi ekspor data reresik USB (opsional);

8. Fungsi pencetakan data printer mikro (opsional)

 

Mesin cuci kaca otomatis - asas

Pemanasan banyu, tambah deterjen, lan gunakake pompa sirkulasi kanggo mlebu pipo keranjang profesional kanggo ngumbah permukaan njero kapal. uga ana tangan ndhuwur lan ngisor semprotan ing kamar reresik instrumen, sing bisa ngresiki permukaan ndhuwur lan ngisor kapal.

ad

Spesifikasi:

Dhata Dhasar Parameter Fungsional 
Model Aurora-F2 Model Aurora-F2
Pasokan Daya 220V / 380V Lawang otomatis ITL Nggih
Materi Kamar Batin 316L / Shell 304 Modul ICA Nggih
Total Daya 7KW / 12KW Pompa Peristaltik 2
Daya Heating 4KW / 9KW Unit Kondensasi Nggih
Daya Pangatusan 2KW Program Khusus Nggih
Ngumbah Temp. 50-93 Layar OLED Ys
Volume Kamar Cuci 198L RS232 Printing Interface Nggih
Prosedur Reresik 35 Ngawasi Konduktivitas Pilihan
Jumlah Lapisan Reresik 2 dish Piring petri 3 lapis) Internet samubarang Pilihan
Tingkat Ngumbah Pump 600L / menit Ukuran(H * W * D)mm 995×930×765mm
Bobot 185kg Ukuran rongga batin (H * W * D) mm 660 * 540 * 550 mm

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita