Epidemi virus coronavirus terus nyebar, luwih akeh institusi laboratorium medis wiwit nggunakake mesin cuci laboratorium otomatis.

g (5)

Epidemi penyakit sing pecah ing musim semi taun 2020 dadi ancaman tumrap kesehatan kabeh manungsa. Novel wabah Coronavirus nyebabake luwih saka 6 yuta infeksi ing saindenging jagad. Luwih saka 300.000 wong wis tilar donya, lan akeh ahli ora yakin manawa epidemi kasebut bakal entek. Yen kita ujar manawa penyakit iki mungsuh kabeh manungsa, mula ana mungsuh, ana prajurit, ana pahlawan, ing garis ngarep kanggo nylametake malaikat sing lagi mati yaiku pahlawan, ing penyakit riset laboratorium lan pasokan medis anti-epidemi minangka pahlawan uga Nanging, dadi pahlawan ora mesthi gampang. Ora preduli saka kasusahan lan tekanan sing ditindakake dening karya riset ilmiah, saben dina ngresiki peralatan laboratorium mbutuhake akeh wektu lan tenaga. Lan iku ora nganggep biaya kaya banyu lan listrik. Nanging, wektu iku intine ing kahanan CDC. Mula, ora kaget yen COVID-19 terus nyebar, luwih akeh laboratorium medis nggunakake mesin cuci laboratorium kanthi otomatis.

g (4)

Nyatane, wong ing laboratorium institusi medis kudu nemoni titikan ing ngisor iki nalika ngresiki instrumen laboratorium, utamane gelas.
1. Tambah biaya laboratorium tambahan
Sampeyan angel banget mbayangake manawa asil eksperimen bisa dipikolehi kurang saka sawetara menit. Nanging ngresiki perkakas sawise iku mbutuhake wektu luwih suwe tinimbang nggunakake eksperimen. Ana biaya banget kanggo ngresiki peralatan laboratorium, lan uga duwe biaya sumber daya dudu manungsa liyane. Kajaba iku, sajrone proses iki, wong sing ngresiki bisa uga nyebabake ngilangake piranti uji coba amarga operasi sing ceroboh lan ora tundhuk karo spesifikasi sing relevan. Malah bisa uga nyebabake kerusakan sing beda-beda ing awak manungsa…

g (3)

2. Standar ngresiki ora bisa disatukan
Ing laboratorium medis, saben nyoba tes, kudu entuk asil sing pas banget. Reresik kanthi manual ora bisa ngendhaleni suhu banyu, lan ora bisa njamin karesikan kapal. Bayangake nyoba nganggo gelas sing ora resik, kayata novel Coronavirus? Kajaba iku, struktur gelas beda-beda beda-beda, lan akeh Tes gagal amarga peralatane ora dibersihake kanthi bener. Sapa sing bisa tanggung jawab yen iki nyebabake bias tes virus lan riset vaksin sing efektif?

afaeb39e1

3. Proses ngresiki ora konsisten lan angel ditiru
Sajrone panaliten novel Coronavirus, akeh laboratorium ngarep-arep bisa nambah efisiensi kerjane sabisa-bisa supaya bisa ngupayakake ngatasi epidemi kasebut. Iki tegese uga, ruang reresik, tekanan banyu lan suhu, karesikan, deterjen lan indikator liyane kudu tetep. Verifikasi spesifikasi sing konsisten kanggo kepatuhan lingkungan kesehatan. Iki mesthi ora dijamin yen barang gelas dibersihake kanthi tangan.

g (1)

Untunge, poin-poin kasebut pancen duwe cara kanggo ngatasi, yaiku tuku wahser laboratorium otomatis. Dadi, apa kaluwihan khusus mesin cuci otomatis laboratorium kasebut?
1. Dilengkapi macem-macem prosedur reresik standar, ana akeh kombinasi reresik. Konsistensi lan kemampuan ngulang reresik: Gelas kudu dibersihake ing papan sing ditutup, kanthi susunan tetep, tekanan banyu tetep, konsentrasi reresik standar lan suhu reresik sing cocog kanggo reresik sing wis diprogram. Kabeh gelas sawise diresiki kanthi mekanik bisa diverifikasi. Sanalika, gelas sing dibersihake kanthi mesin cuci botol otomatis duwe kaluwihan kebersihan sing dhuwur, kemampuan ngulang maneh, efisiensi dhuwur, lan data proses reresik bisa direkam selaras karo persyaratan GMP lan FDA Proses wutuh lan kualitas bisa dilacak, ora kaya ngresiki manual sing ora bisa dicuci kanthi suhu dhuwur. Operasi sistem tertutup kanthi efektif nglindhungi kesehatan pangguna.
2.Wiwiti fungsi tundha lan fungsi wektu sing resik. Ngirit banyu lan listrik, lingkungan.
3. Sabuk rak basket sing resik kanggo nglindhungi lapisan, tahan karat, nambah umur layanan.
4. Kanthi fungsi pompa agen pembersih menyang deteksi udara, pitungan konsentrasi reresik akurat
Desain modul 5.ICA, ijol-ijolan gratis kranjang, posisi sambungan sing gegandhengan;
6. Teknologi posisi lawang induksi ITL, ekspansi otomatis gesper posisi.
7. Kanthi fungsi identifikasi kranjang, bisa ngirit banyu, listrik, bahan habis, efisiensi lan biaya liyane kanthi efektif.

Bisa diprediksi yen mesin cuci laboratorium kanthi otomatis bisa nyuda beban kerja ing laboratorium, mesthine bakal mbantu fokus ing penguatan riset babagan virus lan nambah akurasi lan efisiensi eksperimen. Dadi, dina kamenangan pungkasan kanggo nglawan epidemi kasebut ora adoh banget!


Wektu kiriman: Jun-22-2020