Laboratorium duwe modul anyar, ora perlu wedi dadi akeh tabung utawa pipet

Babagan sing paling umum ing laboratorium mesthine macem-macem kapal eksperimen. Botol lan komplong, spesifikasi sing beda, lan macem-macem panggunaan asring nggawe staf reresik rugi. Utamane ngresiki pipet lan tabung uji ing gelas mesthi nggawe wong ngati-ati. Amarga akeh laboratorium isih gumantung ing reresik manual saka gelas, asring uga ana kesalahan utawa efisiensi sing kurang.

Perusahaan XPZ saiki ngluncurake rong kranjang anyar mung kanggo ngresiki pipet lan tabung, reresik multi-spesifikasi, ngarep-arep liwat rong kranjang kasebut bisa mbantu luwih akeh laboratorium kanggo ngresiki kapal eksperimen kanthi sukses, lan sapisan bisa ngresiki luwih akeh gelas.

news1 (3)

Wis dingerteni manawa umume lingkungan laboratorium kompleks banget - sempit utawa interlaced. Iki menehi akeh tekanan sing ora perlu kanggo staf laboratorium. Utamane padha karo pipet lan tabung, gelas kasebut ora mung rapuh nanging uga asring digunakake. Iki tegese kudu disimpen lan dipindhah kanthi ati-ati.

Kajaba iku, amarga pirang-pirang gelas kasebut asring akeh, sadurunge lan sawise transportasi menyang mesin cuci kaca kanggo ngresiki, personel sing prihatin kudu nggatekake masalah efisiensi lan kebersihan. Nanging kekarepan loro kasebut asring wujud kontradiksi lan angel dirampungake.

Ing kene, ayo goleki carane perusahaan XPZ nggunakake kranjang anyar kanthi kalorone.

news1 (2)

Barang 1: Kranjang kanggo modul pipet injeksi

 

FA-Z11 iki duwe dhuwur sakabehe 373MM, jembaré 528MM, lan jarak diameter 558MM. Basis dilengkapi rol, sing cocog kanggo push-pull lan transportasi saka mesin cuci kaca.

Umume, mesin cuci kaca sing dilengkapi ing laboratorium yaiku ngresiki lapisan kaping pindho, lan dhuwure pipet bisa diresiki sajrone 46 CM. Saiki, ana rong cara kanggo ngresiki pipet sing luwih dhuwur tinimbang 46CM. Cara pertama yaiku tuku model Flash telung lapisan. Cara nomer loro kanggo njaga reresik manual luwih dhisik. Perusahaan XPZ ngrancang produk sing apik kanthi gaweyan sing apik lan terus nggawe inovasi teknologi. Saiki, kranjang reresik pipet iki bisa ngatasi masalah reresik pipet kanthi spesifikasi dhuwur kanggo pangguna - telung larik struktur digunakake kanggo nyelehake pipet kanthi spesifikasi sing beda, pipet lan saluran masuk banyu dadi kontak sing cedhak nalika diresiki. Dhuwur pembersihan maksimum sing pertama baris yaiku 550MM, sing bisa digunakake kanggo nyelehake 10 pipet spesifikasi 10-100ml; Dhuwur papan maksimal jajaran kaping pindho yaiku 500MM, sing bisa digunakake kanggo nahan 14 pipet spesifikasi 10-25ml. Dhuwur maksimum baris katelu yaiku 440MM, sing bisa digunakake kanggo nyekel 14 pipet 1-10ml. Kanthi tembung liyane, kranjang modul pipet injeksi bisa ditrapake kanthi apik ing mesin cuci botol pembersih lapisan loro lan mesin cuci gelas internal. Pilih sing tepat kanggo pipet kanthi kebutuhan ngresiki spesifikasi sing dhuwur kanggo pangguna.

news1 (1)

Barang 2: Kranjang kuartal

Tabung uji, tabung centrifuge, tabung colorimetric, tabung centrifuge umume digunakake ing institusi medis lan kimia, pangukuran lan pengujian.

Ing laboratorium, tabung uji bisa digunakake kanggo kontainer reaksi reagen sing sithik, reresik manual asring kudu nggunakake sikat tabung uji kanggo nggayuh kebersihan standar; Nalika tabung sentrifug dibersihake kanthi manual, sikat kudu digunakake kanggo mbusak rereget lan bledug , banjur mbilas nganggo banyu sing resik. Tabung kolorimetri digunakake kanggo ngukur konsentrasi larutan lan ngamati prabédan warna kanthi kontras. Ati-ati aja nganti ngrusak tembok pipa sajrone reresik, sing bakal kena pengaruh transmitansi kasebut.

Kepiye cara ngumbah tabung kasebut kanthi jumlah akeh? Ora masalah!

Produk sing diterangake ing kene yaiku kranjang seprapat (T-401/402/403/404), sing dirancang khusus kanggo kahanan kaya ngono. Ukurane umume 218MM, diameter 218MM., Dhuwur 100/127/187 / 230mm papat jinis dhuwur, bisa ngatasi macem-macem tabung sing dhuwur lan endhek. Kranjang siji bisa ngemot 200 tabung kanggo diproses ing wektu siji. Papat rak basket kanthi spesifikasi sing beda-beda, bisa dipisahake, bisa digunakake kanggo ngresiki kapal kanthi dhuwur sing beda-beda; Saben kranjang seprapat dilengkapi tutup (supaya banyu ora kuwat metu saka wadhah nalika diresiki), sing mengaruhi asil reresik. Sanalika, uga ana macem-macem wilayah ing pedalaman sing bisa digunakake kanggo ngresiki tabung sing beda.

Parameter deskripsi kanggo saben kranjang dhuwur yaiku:

Separuh separo pisanan dhuwure 100MM, ambane 218MM, lan diametere 218MM. Ukuran tabung uji maksimum sing dipasang yaiku 12 * 75MM;

Bakul separo kapindho dhuwur 127MM, ambane 218MM, lan diameter 218MM. Ukuran tabung tes maksimal 12 * 105MM;

Bakul separo katelu dhuwur 187MM, ambane 218MM, lan diameter 218MM. Ukuran tabung tes maksimal 12 * 165MM;

Bakul setengah papat dhuwuré 230MM, ambane 218MM, lan diameter 218MM. Ukuran tabung tes maksimal 12 * 200MM.

Bayangake manawa laboratorium kudu nindakake gaweyan tambahan kanggo ngumbah tabung uji, mesthine bakal dadi luwih efektif lan luwih gampang. Amarga saben kranjang seprapat bisa ngresiki peralatan 100-160; nalika seri Aurora bisa nyedhiyakake 8 kranjang seprapat kaya ing wektu siji, lan seri Rising bisa ngemot 12 kranjang waktu ing wektu siji.

Rong kranjang anyar ing ndhuwur dirancang kanthi inovatif dening Hangzhou Xipingzhe Instruments Technology Co., Ltd. Rong kranjang iki umume digawe saka stainless steel standar 316L standar internasional. Dheweke ora beracun lan tanpa rasa, tahan suhu dhuwur, korosi, lan cetakan slime, lan bisa tahan gerakan jangka panjang. Penanganan, disinfeksi suhu dhuwur, penyemprotan tekanan tinggi lan operasi liyane. Yen laboratorium pengin ngirit wektu, tenaga kerja, papan, banyu, listrik, lan nglindhungi keamanan operator, mula aja nganti lali!


Wektu kiriman: Agustus-06-2020