Kepiye instrumen laboratorium kudu diresiki

Pangguna kudu ngerti manawa perawatan lan pangopènan instrumen minangka katrampilan dhasar. Amarga pangopènan instrumen sing apik, gegandhengan karo tingkat utuh instrumen, tingkat panggunaan lan tingkat keberhasilan piwulang eksperimen, lsp. Mula, ngilangi debu lan reresik minangka sorotan pangopènan instrumen.

1. Copot debu
Debu biasane partikel bledug cilik kanthi listrik statis sing sithik. Asring ngambang ing udhara, obah kanthi aliran udara, bakal nemplek menyang obyek nalika ketemu, lan meh ora katon. Debu sing dipasang ing spesimen model bakal mengaruhi warnane, lan bledug ing bagean sing obah bakal nambah nyandhang. Yen ana bledug ing piranti listrik, sing serius bakal nyebabake sirkuit cendhak lan kebocoran listrik. Yen ana bledug ing instrumen presisi sing terkenal, sing kuwat bakal nggawe instrumen kasebut kethokan.

2. Reresik instrumen
Utamane kanggo ngresiki barang gelas. Gelas kaperang dadi gelas umum lan gelas khusus. Ana rong jinis rereget sing dipasang ing gelas. Siji jinis bisa diresiki nganggo banyu, lan jinis liyane kudu diresiki nganggo deterjen khusus. Ing eksperimen kasebut, ora preduli apa wae rereget sing dipasang ing gelas, peralatan sing digunakake kudu diresiki.

hhg

Mesthine, yen sampeyan pengin nambah efisiensi reresik, aja nganti ana efek sing ora apik ing asil eksperimen lan inspeksi sing disebabake amarga ora ana kebersihan, lan nyegah polutan sing nular lan beracun supaya ora ngrusak kesehatan operator, sampeyan uga bisa milih sing lengkap waher laboratorium kaca otomatis Kanggo peralatan reresik sing aman lan efisien.

Utamane ing kendhali penyakit saiki lan unit medis, tugas inspeksi, analisis lan dekontaminasi penting banget, angel, mbebayani, lan abot. Reresik manual mesthi bakal nambah risiko kena virus ing operator. Lingkungan cuci suhu dhuwur lan alkali tinggi ing ruangan mesin cuci kaca gelas laboratorium bisa nduwe protein, lan protein lonjakan ora bisa dikontak kanthi efektif karo sel inang, saengga bisa mateni virus kasebut.

XPZ duwe macem-macem mode reresik, sing bisa nyukupi kabutuhan pelanggan; kacepetan reresik cepet, sing ngirit wektu pelanggan. Kacepetan pangatusan cepet, pasokan udara saluran udara panas, ngirit wektu 35% tinimbang pangatusan oven tradisional. Luwih penting, teknologi semprotan 360 °, tangan semprotan ndhuwur lan ngisor duwe tenaga pembilasan sing luwih kuwat lan entuk efek reresik sing memuaskan.


Wektu kiriman: Mei-26-2020